Cercador avançat
Opcions
X

Magnífica casa amb encant en venda a Premià de Dalt

Ref: M17020

Detalls

Gran i funcional casa amb molt d'encant, distribuïda en 2 plantes i orientada a sud. A la planta principal, rebedor, gran saló menjador de 50m amb sostres a doble alçada, àmplia cuina office, lavabo, àmplia suite, despatx i garatge per a 2 cotxes. En planta 1a, 2 habitacions, bany i sala polivalent. La casa gaudeix deacabats d'alta qualitat, com a sòls de fusta noble, finestres amb vidre d'última generació, etc .... A l'exterior, ampli jardí amb piscina, dotat d'alarma perimetral de seguretat.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
3
+4
351
Jardín
Parking
Piscina
Localitat
Espanya » Barcelona » Premià de Dalt
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat