Cercador avançat
Opcions
X

Gran casa senyorial amb magnífic terreny

Ref: M17026

1.100.000€ Compra

Detalls

Masia de 900m construïts en terreny de 3000m, amb magnífiques vistes panoràmiques a mar i muntanya.

Aquesta casa consta de gran saló menjador amb 2 llars de foc, cuina office, 7 habitacions, 6 banys, garatge i casa independent per a convidats, gran terrassa, jardí i piscina.

(Necessita reformes)

* La compradora del present inmoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
+5
+4
900
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » El Masnou
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat