Cercador avançat
Opcions
X

fabulós xalet amb gran jardí en venda, en Vilanova v.

Ref: M17035

595.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

Ampli i funcional xalet de 331m2 construïts, en parcel · la plana de 2.159m2, a l'entrada de la urbanització Can Cebrià, tocant a zona esportiva i poble.
La casa, està distribuïda en 2 àmplies i còmodes plantes. Planta 1ª a peu de carrer, amb garatge per a 2 cotxes grans, motos i bicicletes. desaquest accedim a habitació de rentat i rebost, que alhora dóna accés a la gran i lluminosa cuina office que va de alante a enrere de la casa, amb sortida a jardí per aquesta última. Rebedor, gran saló menjador amb sostres a doble alçada, despatx, habitació i bany amb dutxa. A la planta superior gran suite amb vestidor i altres 2 suites amb bany compartit. I n l'exterior, zona de barbacoa amb 2 tirs professionals per a beguda, porxo, terrassa, gran piscina i zona chillou t, caseta de fusta per a material jardineria, etc. i magnífic jardí amb diferents arbres, del qual destaca un majestuós desmai.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si is menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
5
3
331
Jardín
Lujo
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Vallromanes
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic F

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat