Cercador avançat
Opcions
X

Gran parcel·la a golf de Sant Vicenç de Montalt.

Ref: M17041

650.000€ Compra

Detalls

Terreny totalment pla de 1500m2, situat en entorn residencial d'alt standing just al costat de l'golf de Sant Vicenç de Montalt. Aquesta parcel·la amb fantàstiques vistes al mar Mediterrani és ideal per construir la casa dels teus somnis, té una excepcional situació, al costat de zona verda on no es pot construir i en una urbanització amb vigilància 24h.Localizado en el prestigiós poble costaner de Sant Vicenç de Montalt, envoltat de natura i llargues platges que banyen la costa de Barcelona. La seva privilegiada situació a 10 minuts de la platja, a 5 minuts del centre del poble ia 30 minuts del centre de Barcelona, ​​el converteixen en un emplaçament ideal per gaudir de la natura de la zona a pocs minuts de Barcelona.

Especificacions
1500
Localitat
Espanya » Barcelona » Sant Vicenç de Montalt
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat