Cercador avançat
Opcions
X

Gran casa amb encant i toc de disseny a Arenys de Mar.

Ref: M17033

570.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

Encantadora casa amb toc d'estil avantguardista, en una de les més prestigioses zones d'Arenys de Mar. Aquest habitatge 458m2 construïts en parcel · la cantonera de 1065m2 gaudeix d'unes espectaculars vistes al port, mar i muntanya. Està distribuïda en 3 àmplies plantes. A la planta principal trobem ampli saló menjador d'uns 55m amb llar de foc i sortida terraza amb magnífiques vistes, gran cuina office equipada, lavabo de cortesia, habitació doble o despatx i una altra gran habitació tipus apartament. A la planta primera, tres habitacions dobles, una senzilla ja habitació tipus suite amb balcó i espectaculars vistes.
A la planta baixa tenim la sala de màquines, lavabo, un ampli dormitori i un petit apartament. Tot amb accés al jardí, la piscina i la zona de barbacoa.
Ubicada en una de les millors zones de la costa de Barcelona, ​​amb tots els serveis ia pocs metres de la platja, a prop del camp de golf de Sant Vicenç de Montalt ia tan sols 30 minuts de la ciutat de Barcelona.

Especificacions
+5
+4
458
Jardín
Lujo
Vistas al Mar
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Arenys de Mar
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic G - 75 Kw h m²/any

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat