Opcions
X

magnífica casa modernista en venda a El Masnou.

Ref: M17052

1.250.000€ Compra

Detalls

GRAN CASA SENYORIAL D'ESTIL MODERNISTA, reformada a la fi del segle XIX per l'arquitecte Gaietà Buïgas. Aquesta casa va ser propietat de diverses generacions de capitans de Vaixells del Masnou, entri en els que és troba José Martí Casals.
De fabulosa riquesa i bellesa arquitectònica tant en la seva façana com a l'interior, a si com a la decoració de les seves senyorials estades i el seu encantador pati enjardinat al capdavant.
La casa està distribuïda de la següent manera; A la planta baixa trobem gran rebedor, una majestuosa sala d'estar, tres habitacions, despatx, 1 bany complet, 2 lavabos, menjador, cuina office i cambra de màquines. A la planta primera, quatre dormitoris, bany, una sala distribuïdor, menjador,; Cuina, bugaderia i azotea.En planta segona, 2 dormitoris, bany, ampli distribuïdor i dues habitacions de servei. Davant de la casa hi trobem l'encantador pati enjardinat Disposa de plaça d'aparcament a 100 mts. de distància. (Opcional)

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i eldestina a habitatge habitual).

Especificacions
+5
+4
623
Lujo
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » El Masnou
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic E - 261 Kw h m²/any

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat