Cercador avançat
Opcions
X

casa d'estil neoclàssic en venda a Cabrils.

Ref: M17055

760.000€ Compra

Detalls

Majestuosa casa d'estil neoclàssic en venda a Cabrils, a molt pocs minuts del centre. Aquesta propietat de 650m2 construïts i amb parcel·la de 1100m2 es caracteritza pels seus sostres alts, amplis espais i molta llum natural. La propietat té ampli jardí, amb zona Esportiva privada (pista de Pàdel, frontó) i piscina. L'habitatge consta de set habitacions, cinc d'elles dobles, una gran suite i un loft a les golfes. Ampli saló menjador amb llar de foc i amb sortida a porxo, gran cuina office amb sortida a zona de barbacoa exterior i dos grans despatxos amb increïbles vistes. Aquesta fantàstica propietat, té 5 banys complets, dos lavabos, una sala polivalent amb llar de foc ideal per a grans reunions o festes, celler i garatge per a 3 cotxe. (Necessita actulizar).

Oportunitat única a la zona.

Especificacions
+5
+4
650
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Cabrils
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat