Cercador avançat
Opcions
X

gran casa amb gran parcel·la en venda a Alella poble

Ref: M17063

990.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

Espectacular casa de construcció romàntica, amplis i majestuosos espais sobre parcel·la de 1700m2. El seu jardí, ple de racons, c on zona de barbacoa, hort, pista d'esquaix i zona de piscina, és una zona de relax molt privada i completa. A l'entrar en aquesta casa de luxe hi trobem un majestuoso hall en dos nivells, ampli saló menjador, en diferents ambients, amb llar de foc i accés directe a un agradable porxo. Des del mateix menjador accedim a la gran cuina office amb sortida directa a jardí. En aquesta mateixa planta principal tenim un bany, sala polivalent o gran habitació en planta i safareig. A la segona planta d'aquesta casa tenim la zona de nit, amb <strong> cinc grans habitacions i tres banys. Dues d'elles amb sortida a petita terrassa amb vistes al mar ia la muntanya. Totes les habitacions són dobles i molt àmplies. A la planta superior d'aquesta casa tenim una zona sota teulada folrada de fusta ideal per a estudi. Aquesta preciosa casa és una peça única a 5 minuts del centre d'Alella, amb grans dimensions, preciós jardí i gran garatgeper a 4 cotxes.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
+5
+4
527
Jardín
Lujo
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Alella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat