Cercador avançat
Opcions
X

luxosa casa amb gran jardí en venda a Cabrils.

Ref: M17094

1.450.000€ Compra

Detalls

Luxosa Casasa de 550m construïts en gran parcel·la de 2000m amb magnífiques vistes al mar. La propietat destaca per una acurada distribució interior amb amplis i lluminosos espais i per posseir una elegant fachada.En planta principal, majestuós rebedor, ampli saló amb sortida directa a jardí, saló menjador independent, lavabo de cortesia, gran cuina office, con zona de servei a manera de completíssima suite, ia l'àrea de nit, 4 habitacions 2 d'elles tipus suite i un altre bany complet. En planta 1a, biblioteca o sala polivalent, suite principal i gran despacho.Además la casa consta de ampli celler i garatge per a 2 cotxes i 5 places més a l'entrada.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parelltes (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
+5
+4
550
Jardín
Lujo
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Cabrils
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat