Cercador avançat
Opcions
X

Unifamiliar d'obra nova en venda a plà de Montgat

Ref: M18025

830.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

Magnífica casa de 212m, de nova construcció, en parcel·la de 441 m. La casa està distribuïda en 2 plantes. A la planta primera, ampli saló menjador, cuina office, tots dos amb sortida a jardí, cambra rentadora i rebost, bany complet, habitació doble i garatge. A la planta superior, suite amb bany i vestidor, 2habitacions dobles i un altre bany complet.

Immillorable situació, a tocar de tots els serveis, col · legi internacional Hamelin, tren, platja ia tan sols 15 minuts de la ciutat de Barcelona.

Especificacions
4
3
200
Jardín
Lujo
Obra nueva
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat