Cercador avançat
Opcions
X

Casa Aparellada al centre del Masnou.

Ref: M18014

425.000€ Compra

Detalls

Casa aparellada de 144m distribuïts en 3 plantes. A la planta baixa. garatge per a cotxe i moto i habitació amb sortida a pati d'uns 20m. En planta 1a, saló menjador amb llar de foc, cuina office, safareig i bany amb plat de dutxa. En planta 2ª, 4 habitacions totes amb armaris de paret tret d'una amb armari raconer i bany complet. La seva orientació Nord-sud, li otorga un bon sol a l'hivern i frescor a l'estiu.

Especificacions
4
2
144
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » El Masnou
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat