Cercador avançat
Opcions
X

parcel·la amb magnífiques vistes a Sant Vicenç de Montalt golf.

Ref: M18009

261.000€ Compra

Detalls

Parcel.la plana de 954m2 ideal per a la construcció d'una casa de fins a 400m, al costat del Golf Sant Vicenç de Montalt. Compte a més amb vistes úniques a mar i muntanya i orientació sud-oest (és a dir sol des de l'alba fins al vespre) Aquest solar està perfectament comunicat ja que té l'entrada a l'autopista a 2 minuts ia més està a només 35 quilòmetres de Barcelona.La zona, considerada una de les millors urbanitzacions de nova construcció del Maresme, és residencial i és a 5 minuts de la platja i de tots els serveis necessaris com ara: escola, comerços, restaurants, etc.Dispone d'hipoteca .

La compradora del present immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 21% en concepte d'IVA més el 1.5% d'AJD, del preu finalment acordatdo per ambdues parts.

Especificacions
954
Vistas al Mar
Localitat
Espanya » Barcelona » Sant Vicenç de Montalt
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat