Opcions
X

Baixos amb terrassa lloguer a plà de Montgat.

Ref: M18024

950€ Lloguer Mensual | ALQUILADA | Cas d'Èxit

Detalls

Baixos de 74m construïts, amb ampli saló menjador amb sortida a àmplia terrassa de 20m, cuina office, 2 habitacions, una d'elles doble i una altra senzilla, totes dues amb armaris encastats, i un bany complet. També disposa d'ampli aramario encastat a l'entrada.

Plaça de Parking.

immillorable ubicacin, a tocar del col·legi internacional Hamelin, accés a c-32, bus, mercat, mercadona ja 10minuts a peu de l'estació de Montgat nord i platja.

Especificacions
2
74
Ascensor
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat