Cercador avançat
Opcions
X

Casa a 4 vents amb vistes panoràmiques al mar a Sant Cebrià V.

Ref: M18026

275.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

Torre de 140m2 amb saló amb llar de foc, cuina oberta, 2 habitacions + suite amb vestidor i un altre 1 bany complet amb banyera. Parcel·la de 800m2. Calefacció i aire condicionat. Estudi amb taller i lavabo independent.

Garatge exterior per a 2 cotxes.

Boniques vistes a mar i muntanya.


* La compradora del present immoble liquidará a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
3
3
140
Jardín
Vistas al Mar
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Sant Cebrià de Vallalta
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat