Cercador avançat
Opcions
X

Gran casa a 3 vents amb magnífiques vistes, a Tiana.

Ref: M16089

700.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

Magnífica casa de a 3 vents amb magnífiques vistes al mar i muntanya. La casa de 338m està distribuïda en tres plantes i té més 200m2 de jardí, a part d'una zona comunitària amb piscina per molt pocs veïns. L'habitatge es distribueix en un saló menjador de40m amb llar de foc, una àmplia cuina office, 4 habitacions dobles, 2 banys complets i 1 lavabo. Golfes amb solàrium, ascensor i un garatge per a 4 cotxes més un gran traster. Acabats de primeríssima qualitat.

Molt ben comunicada, per la seva fàcil accés a la Ronda i la seva proximitat al centre, a tots els comerços, col·legis i serveis.

* La compradora del present immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
4
3
338
Ascensor
Jardín
Lujo
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Tiana
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat