Opcions
X

MAGNIFIC XALET AMB VISTES AL MAR A SANT VICENÇ MONTALT

Ref: M18032

632.000€ Compra

Detalls

Magnífic xalet de 265m construïts en parcel.la de 980m, al costat de glof Sant Vicenç.La casa està distribuïda en 2 plantes i consta d'ampli saló menjador de 30m, cuina office de 20m, tres banys un en suite i altres 3 habitacions de les quals una doble i altres 2 individuals. Zona de rentat, pàrquing per 2 vehicles i bonic jardí amb piscina privada.Magnífiques vistes al mar ia tan sols 10minuts a peu d'aquest.
La compradora del present immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
4
3
260
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Sant Vicenç de Montalt
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat