Cercador avançat
Opcions
X

Gran parcel·la cantonera en plà de Montgat

Ref: M18034

650.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

Gran parcel·la de 857m, cantonera i en final de carrer. Vista lateral a Mar. Edificabilitat del 60% en dues plantes i golfes mes soterrani no computable.Inmejorable situació a tocar de tots els serveis, a 2 minuts caminant a escola internacional Hamelin, 10minuts a peu de l'estació de Montgat nord, platja i amb sortida directa des de l'autopista.

Especificacions
857
Vistas al Mar
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat