Cercador avançat
Opcions
X

Bonica casa amb vistes al mar a Sant Cebrià V.

Ref: M18037

500.000€ Compra

Detalls

Casa unifamiliar en urbanització Vistamar. La casa consta de ampli saló menjador amb llar de foc, cuina office, lavabo cortesia, 5 habitacions, una d'elles tipus suite amb banyera d'hidromassatge i un altre bany complet. Garatge habilitat com a sala polivalent amb petita cuina i zona d'aparcament per a 2 cotxes a l'exterior. Gasoil i calefaccióradial.

Bonic jardí i piscina.

Magnífiques vistes panoràmiques a mar i muntanya.

Especificacions
5
3
290
Vistas al Mar
Piscina
Localitat
Espanya » Barcelona » Sant Cebrià de Vallalta
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat