Opcions
X

Casa aparellada en venda a Tiana.

Ref: M18047

440.000€ Compra

Detalls

Casa aparellada en Passeig de la Vilesa. La casa està distribuïda en 4 plantes; A la planta principal saló menjador amb sortida a terrassa i Jardí, codina office, safareig i lavabo; En planta 2a, 2 habitacions, una doble i una senzilles i bany; En planta tercera, 2 habitacions, una doble i una senzilla mes un bany i en planta soterrani garatge per a 2 cotxes i quart auxilar.Desde el jardín privat s'accedeix a la zona comunitària amb piscines.

Bona ubicació, amb transport públic (Bus), col·legis ia 5 minuts amb cotxe de la platja, estació de tren i escola internacional Hamelin. Accés directe a autopista, 15 minuts a la ciutat de Barcelona.

Especificacions
4
3
150
Jardín
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Tiana
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat