Opcions
X

Gran casa adossada en venda a Argentona.

Ref: M18050

390.000€ Compra

Detalls

Casa adossada de 291 M, distribuïda en 4 plantes. A la planta principal, Saló menjador de 29m, cuina office de 15m. amb sortida a terrassa de 48m amb barbacoa, 1 habitació i un lavabo. En Planta primera, 4 habitacions, de les quals, una d'elles suite, 2 doble i una senzilla, totes elles amb armaris encastats i aire condicionat amb bomba de calor. en planta tercera, estudi de 27m, lavabo i terrassa de 14 m. Planta Baixos amb garatge per a 2 cotxes, distribuïdor, 3 habitacions i un bany i rebost.

Especificacions
5
+4
291
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat