Cercador avançat
Opcions
X

Casa de poble rehabilitada centre Argentona.

Ref: M18053

355.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

Casa de poble rehabilitada a Argentona centre.

Casa de poble al centre d'Argentona de 170m, distribuïts en 2 plantes. A la planta baixa, una habitació amb bany complet, saló molt lluminós de 24m2, i cuina office amb sortida a pati de 60m2. A la planta segona accedim per escales obertes de fusta i trobem una terrassa moltíntima i acollidora amb bones vistes, dues habitacions dobles i un bany complet. des d'una d'elles tenim sortida balcó amb vistes al carrer principal.

Especificacions
2
2
170
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Argentona
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat