Opcions
X

Gran xalet de luxe en venda al Masnou.

Ref: M18012

6.200.000€ Compra

Detalls

Xalet de 1430m² construïts en parcel·la de 6000m².
Propietat totalment reformada de estil avantguardista que es distribueix en una sola planta, tot i que diferencia clarament dues zones.
Consta d'àrea de servei amb 2 suites i zona de rentat.
Impressionant cuina oberta totalment equipada amb electrodomèstics d'alta gamma, gran saló menjador amb llar de focde gas, lavabo de cortesia; habitació doble i habitació doble amb bany, gran suite amb zona de vestidor i saló i en l'ala esquerra 3 suites més amb armaris encastats.
Davant de la casa principal trobem una construcció d'uns 60 m², destinada a zona d'oci i una caseta annexa de convidats amb 2 habitacions, bany i cuina. A l'altre extrem de la finca es troba una altra construcció de 400m², òptima per a la celebració d'esdeveniments familiars, i fins i tot per impartir conferències o concerts.
Espectacular jardí amb piscina, porxo i zona de barbacoa.
Garatge per a 4/5 cotxes grans.

Especificacions
+5
+4
1430
Jardín
Lujo
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » El Masnou
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat