Cercador avançat
Opcions
X

Pis en Venda a Calella.

Ref: M18056

180.000€ Compra

Detalls

Habitatge de 90 m2 amb 4 habitacions 2 banys i plaça de garatge en el mateix edifici. El pis es distribueix des ampli rebedor que dóna pas a zona independent que consta de bany de 3 peces amb plat de dutxa i dues habitacions, una d'elles doble i una individual gran, seguint trobem la cuina amb safareig, traster de 10 m2 aproximadament i totalment independent. saló menjador de amb sortida a terrassa de 5 m2 amb capacitat suficient per a una taula i dues cadires. (La terrassa disposa de vistes clares al parc. Des del saló s'accedeix a habitació doble amb armaris encastats i un segon bany de 4 peces amb banyera. L'habitatge es ven totalment moblada i està situada en zona guàrdia civil, a prop de tot tipus de comerços i amb la tranquil·litat de no estar en zona centre. Fusteria exterior in alumini a totes les estances i interior en fusta. Terres de gres, plaça de garatge de grans dimensiones.Ascensor.

Especificacions
4
2
90
Ascensor
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Calella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat