Cercador avançat
Opcions
X

Gran xalet amb magnífica parcel·la en venda a Cabrils.

Ref: M18060

640.000€ Compra

Detalls

Gran xalet rustico de 396m útils en parcel·la cantonera de 3168m amb accés per 2 carrers i gran intimitat. La casa s'ha de rehabilitar.Piscina amb caseta per a zona d'estiu, jardí, gimnàs, sauna i casa de convidats. En total 538m construïts.
La casa es distribueix en 2 plantes que podrien ser independents; Planta principal de 142m², amb rebedor, sala d'estar, cuina, menjador, safareig, una suite amb vestidor i el seu ampli bany de 10,45 m². 1ª Planta de 184m amb gran Saló independent amb llar de foc i sortida a terrassa, cuina amb office, 4 dormitoris dobles amb armaris encastats (3 d'ells amb llar de foc), i 2 baños.Calefacción a gasoil.
En zona independent s'hagi casa de convidats de 69,41 m², amb una terrassa coberta de 13,56m² distribuïda en saló amb llar de foc, 2 dormitoris dobles amb armaris encastats, 1 bany, cuina i safareig, la casa està dotada de calefacció independent a gas.
La caseta al costat del de piscina d 42,18 m² es compon saló de 25,40 m², dormitori, petita cuina i bany.
Bona ubicació, a tocar de diversos serveis, escola Mas Maria i Supermercat Sorli.

Especificacions
5
+4
531
Jardín
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Cabrils
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat