Cercador avançat
Opcions
X

Ampli i lluminós pis en venda a Premià de Mar.

Ref: M18064

295.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

Preciós pis de 100m2, a la millor zona de premia de mar (barri camp de mar / can pou). A tan sols 100 metres d'una de les platges més àmplies i tranquil·les del Maresme. El pis consta de, reibidor, ampli i lluminós saló menjador menjador, 4 habitacions (1 habitació doble tipus suite amb bany), 3 habitacions simples, un altre bany, cuina, safareig i terrassa amb magníficas vistes a mar i muntanya. Plaça de pàrquing.

Gran zona comunitària enjardinada de més de 2000m2 amb zones esportives i parc infantil.

Especificacions
4
2
100
Ascensor
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Premià de Mar
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat