Opcions
X

Magnífica adossada amb vistes al mar a Sant Pol de Mar

Ref: M18065

455.000€ Compra

Detalls

Àmplia casa adossada de 225m distribuïts en tres plantes amb magnífiques vistes panoràmiques a mar i montaña.La casa consta d'ampli saló menjador amb llar de foc, cuina office, i tres habitacionhes una d'elles tipus suite i 3 banys mes. Garege per a 4 cotxes, mes gran sala per a reunions familiares.Zona comunitària amb piscina.

Especificacions
3
3
225
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Sant Pol de Mar
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat