Opcions
X

Casa adossada en venda a Tiana.

Ref: M18083

450.000€ Compra

Detalls

Àmplia casa de 216m. constuidos amb terrassa i jardí d'uns 50m. La casa està distribuïda en 3 plantes i golfes. A la planta principal disposa d'ampli saló menjador amb sortida a jardí, cuina office i lavabo, a la primera planta 2 habitacions, (abans 3) una d'elles tipus suite i un altre bany complet, golfes, dividida en 2, amb una sala d'estar i habitació més bany.A la planta soterrani, garatge i entre aquest i planta principal, a manera de mitja planta, ampli safareig.

Especificacions
3
1
216
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Tiana
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat