Opcions
X

Oportunitat !! Xalet a punt per viure a Sant Iscle Vallalta.

Ref: M18087

375.000€ Compra

Detalls

Xalet de 260m construïts en parcel · la plana de 802. L'habitatge es distribueix pràcticament en una sola planta. A la principal trobem distribuïdor que condueix a l'ampli saló menjador de 40m, amb llar de foc, cuina office, tot això amb unes agradables vistes a la muntanya i amb sortida al jardí. Bany complet amb dutxa, dosos habitacions dobles amb arprimaris encastats, una habitació individual. Un altre bany, aquest amb banyera d'hidromassatge i l'habitació principal amb armaris encastats i sortida al jardí. A la planta segona, golfes amb terrassa solàrium.
Garatge per a dos cotxes, i pèrgola exterior per un altre cotxe. El jardí és totalment pla. terrassa de 15m2, a la zona piscina, barbacoa i hort.

Especificacions
4
3
260
Jardín
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Sant Iscle de Vallalta
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat