Opcions
X

Magnífic àtic amb espectaculars vistes al Poble Nou.

Ref: M18091

2.450.000€ Compra

Detalls

Magnífic, exclusiu i modern àtic amb impressionants vistes a tota la ciutat de Barcelona i al mar. Vivivenda de 152m construïts, amb terrassa d'uns 18. El pis consta d'ampli saló menjador amb immillorables vistes i sortida a la imponent terrraza, cuina oberta, lavabo, gran suite amb gran bany amb banyera d'hidromassatge i dutxa, i exclusiu armari de vidrel artesanal, una altra habitació doble i un altre bany complet.

Aparcament per a 2 cotxes i traster.

Servei de consergeria.

Magnífica ubicació, al cor de Poble Nou, amb tots els serveis.

* Preu a consultar

Especificacions
2
3
152
Ascensor
Lujo
Vistas al Mar
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Barcelona - Sant Martí
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic D - 19.8 Kw h m²/any

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat