Opcions
X

Casa d'obra nova en venda a Catellgalí.

Ref: M18092

315.000€ Compra

Detalls

Magnífica casa d'obra nova, de 275m construïts. L'habitatge està distribuït en tres àmplies plantes. A la planta principal, Garatge, safareig, saló menjador, cuina office i lavabo de cortesia. En argent primera, 4 habitacions, una d'elles tipus suite i un altre bany complet. En planta semi soterrani, sala polivalent de 40m. i bany, aquesta planta té sortida a porchei pati.

Magnifiques vistes a Montserrat

Especificacions
4
+4
275
Obra nueva
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Castellgalí
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat