Cercador avançat
Opcions
X

Magnífic xalet de luxe en venda a Cunit.

Ref: M18094

690.000€ Compra

Detalls

Espectacular casa de 379 m. construïda en parcel·la de 854 m. orientada a sud, a Cunit (Els Jardins). La casa està distribuïda en 3 plantes. A la planta principal, rebedor, Saló - menjador. Cuina. Àmplia terrassa amb vistes al mar i muntanya. Habitació doble tipus suitte (bany inclòs), lavabo de cortesia, gran habitació (fins a 4 llits) i bany incorporat. Amplia zona d'aparcament. En planta + 1, despatx, sala polivalent (opcionalment pot ser habitació) i bany complet; Gran solàrium amb àmplies vistes al mar i muntanya .. En Planta -1, 3 habitacions tipus suite, totes elles amb bany incorporat; Zona d'esbarjo amb gran saló obert a la piscina. Bany, cambra de rentat i zona d'emmagatzematge amb grans armaris. La parcel·la té grans murs de rocalla i està parcialment enjardinadaamb arbres fruiters, també disposa de zona barbacoa, petit llac i piscina desbordant. Propietat semi nova (construïda el 2016).

L'habitatge disposa de llicència turística.

La casa es troba a la urbanització Els Jardins. Hi ha servei d'autobusos i és a 5 minuts de la platja.

* Condicions generals contractació: La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietatl'immoble, prèvia autorització, però tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.niu.cat © no pot garantir la seva veracitat per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d'error tant en el preu ofert, com a seva disponibilitat real o inmediata.Los despeses i impostos inherents com l'ITP (10% sobre el preu de compra en general), o IVA (10% en habitatge obra nova, o el 21% en la sevaelo), notària, registre i despeses de finançament cas de ser necessaris, seran per compte ia càrrec del futur comprador, segons ley.Los honoraris d'intermediació de niu.cat © corren per compte ia càrrec de la venedora, inclosos en l'import finalment acordat de la compravenda

Especificacions
+5
+4
379
Jardín
Lujo
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Tarragona » Cunit
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat