Cercador avançat
Opcions
X

Magnífic pis en venda a Montgat nord.

Ref: M18093

220.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Magnífic pis de 85m² molt ben comunicat, al costat de l'estació de renfe de montgat nord, de la NII i de la B-20., Així com de diverses línies d'autobús. A 30 metres de la playa.Finca en molt bon estat, amb ascensor i pàrquing comunitari. Gaudeix d'una magnífica i tranquil·la terrassa per la part de darrere d'uns 12m² i gran safareig que dóna al pati de llums de la fifinca. Saló menjador, cuina, 3 habitacions i 2 banys.

Saló menjador i una de les habitacions orientats a sud.

VISITES partir del 4/12

Especificacions
3
2
84
Ascensor
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat