Opcions
X

Magnífic pis amb vistes al mar a nucli antic Montgat.

Ref: M18098

375.000€ Compra

Detalls

Pis de 102m útils format per ampli saló menjador, cuina, 2 habitacions dobles, sent una d'elles suite, 2 habitacions senzilles i un altre bany complet. Petita terrassa i pàrquing.

Magnífica ubicació, al casc antic, a 2 minuts a peu de la paia i 5 de l'estació de Montgat Nord. Rapido i còmode accés a l'autopista.

Especificacions
4
2
129
Ascensor
Vistas al Mar
Parking
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat