Cercador avançat
Opcions
X

Magnífica unifamiliar amb vistes al mart en venda a Montgat

Ref: M18019

950.000€ Compra

Detalls

Gran casa unifamiliar de 400m construïts, d'estil modern, en parcel·la d'uns 500m. La casa està distrubiuda en 2 plantes i semisoterrani. La planta primera consta de rebedor, ampli saló menjador de 40m espaiosa cuina office, ambdues estades amb sortida a terrasses, una porxada, i jardí i lavabo de cortesia. En argent primera, 4 habitacions, una d'elles tipus suitei les altres dobles, amb armaris encastats i 2 banys mes. Planta semisoterrani amb sala polivalent d'uns 50m, cambra de rentat, zona d'emmagatzematge i garatge per a 3/4 coches.Ademas la casa consta de sistema de seguirad amb càmeres exteriors de vigilància, piscina, tendals i persianes motoritzades, etc ... Magnífiques vistes al mar, a tocar de tots els serveis, tren, autopista ia 5 minuts a peu del pretigiós col·legi internacional Hamelin.

Especificacions
4
+4
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat