Cercador avançat
Opcions
X

Bonica casa a tres vents en venda a Premià Mar.

Ref: M19007

325.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

Casa adossada de 203m construïts i 170m2 útils. Saló menjador, 5 habitacions, 2 banys, 1 bany auxiliar + pàrquing, distribuït en 3 plantes.
Planta baixa: Saló menjador, cuina, lavabo i terrassa de 2 nivells. Primera planta: 2 habitacions dobles, 1 individual, 1 bany, terrassa. Segona planta: 2 habitacions dobles, 1 bany, terrassa.

La casa disposa de, calefaccióó (gas natural) i una plaça de pàrquing.

Magnífica ubicació, a escassos metres del mar. Tots els serveis a la zona.

Especificacions
5
3
203
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Premià de Mar
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat