Cercador avançat
Opcions
X

Bonica casa aparellada en venda a Tiana

Ref: M19005

570.000€ Compra

Detalls

Àmplia i bonica casa de 246m2 útiles.la casa està distribuïda en 3 plantes + garatge en planta soterrani. A la planta principal, saló menjador amb sortida a terrassa i jardí, cuina office reformada i lavabo. En planta 1a, gran suite, vestidor i despatx obert. En planta 3a, 3 habitacions i un altre bany complet. Gararaje per a 2 cotxes i 2 habitacions polivalents al soterrani.

Especificacions
4
2
246
Jardín
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Tiana
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat