Cercador avançat
Opcions
X

Gran xalet senyorial en zona riera de Tiana.

Ref: M19011

1.000.000€ Compra

Detalls

Magnífic xalet senyorial a Tiana, en zona molt tranquil · la, a prop de la Riera de Tiana. La casa està distribuïda en 2 plantes més garatge annex. La planta principal consta de gran i lluminós saló menjador, àmplia cuina office amb sortida a terrassa i jardí, habitació i bany complet. A la planta superior es troben 4 habitacions, totes amb banys, compartint 2.di elles un estos.Anexo a la casa ia peu de carrer, hi ha el garatge amb capacitat per a quatre cotxes, i espai per a motos, bicicletes, etc .... A l'exterior amb entrada i sortida des de la planta principal i per la part posterior d'aquesta, acollidora terrassa amb zona d'estar, envoltada de bosc i bonic jardí estil botànic amb molta privacitat.

Possibilitat de fer un ascensor per la part exterior de la casa, que comuniqui el pàrquing amb totes les plantes.

Meravelloses vistes panoràmiques al mar.

Especificacions
5
+4
378
Jardín
Lujo
Vistas al Mar
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Tiana
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat