Cercador avançat
Opcions
X

apartament obra nova en zona port Bo, Calella Palafrugell.

Ref: M18081

Video de Apartament obra nova en venda a Calella de Palafrugell

950.000€ Compra

Detalls

Gran Apartament a estrenar a tres vents molt assolellat a l'hivern. Superfície total construïda de 230m2, tipus casa de poble.

Centre casc urbà de Calella de Palafrugell, a 100 passos de Port Bo, sense vistes al mar.

Gran espai obert de 55 m² saló-menjador-cuina, amb llar de foc, amb sortida a porche de 24 m2 (ideal menjador d'estiu o zona chillout), i balcó corregut d'uns 7 m² amb espai per tauleta i dues cadires.

Disposa de 4 habitacions dobles i 4 banys (2 en suite), un dels banys es troba al garatge, planta baixa, i safareig.

Garatge de 70 m2 en planta baixa a carrer, con accés directe a habitatge, per 2/3 cotxes, les taules de pàdel surf, windsurf, .......

Cuina totalment equipada amb electrodomèstics Neff, cuina Schmidt (garantia 25 anys), forn de 90 cm, placa d'inducció i campana extractora Pando de 120 cm.

Lluminàries led Nexia (última generació).

Especificacions
4
3
165
Lujo
Obra nueva
Terraza
Localitat
Espanya » Girona » Calella de Palafrugell
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic B - 57 Kw h m²/any

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat