Cercador avançat
Opcions
X

Casa de poble prop de la platja a Badalona.

Ref: M19023

620.000€ Compra | No disponible

Detalls

Casa de poble de 300m. totalment reformada. La planta principal consta de saló menjador, cuina office, lavabo i ampli pati d'uns 40m., En planta 1ª, 1 habitacions tipus suite, habitació de rentat i planxa despatx. la primera planta compta amb un dormitori tipus suite amb una lavabo complet amb dutxa, un despatx i safareig amb rentadora-assecadora, zona de planxa i plaques solars, A la segona i última planta, dues suites i unes golfes.

Cèntrica ubicació a tocar de tots els serveis i transports ia escassos 8 minuts a peu de la platja.

Especificacions
5
+4
300
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Badalona
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic C - 83 Kw h m²/any

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat