Cercador avançat
Opcions
X

Sensacional casa a 4 vents en venda a Alella.

Ref: M17072

850.000€ Compra

Detalls

Casa a 4 vents, semi nova i d'estil contemporani, a la Serreta, Alella. La casa està distribuïda en 2 grans i lluminoses plantes, més soterrani amb gran sala polivalent, actualment utilitzada com a sala i zona de reunió per a esdeveniments i garatge / traster amb capacitat per a 2 coches.En la planta principal ens dóna la ben vinguda ampli rebedor que dristribuye la plantacap gran saló menjador amb accés a terrassa porxada, àmplia i moderna cuina office, habitació i bany completo.La planta 1ª la formen 3 habitacions, una d'elles tipus suite amb bany i vestidor i sortida a terrassa i un altre bany complet. A la zona exterior jardí, piscina i zona de barbacoa amb porxo d'estiu.

Magnífica ubicació, a prop de la platja i tots els serveis, a 10 minuts del col·legi internacional HaMelin. Fàcil i ràpida entrada a l'autopista ia 15 minuts de la ciutat de Barcelona.

Especificacions
4
2
331
Jardín
Lujo
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Alella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat