Cercador avançat
Opcions
X

Baixos amb gran jardí i vistes al mar en venda a Montgat.

Ref: M19032

375.000€ Compra

Detalls

Bonic baixos a tres vents, de 70m reformat, amb magnífic jardí de 110m i espectacules vistes al mar. Consta de saló menjador amb sortida a jardí, cuina amb zona de rentat, tres habitacions, 2 d'elles dobles i bany. Zona molt tranquil a la zona de l'parc del turó, a tocar de tots els serveis, a 5 minuts a peu de la platja i 10 de l'estació deMontgat nord.

Especificacions
3
1
70
Jardín
Vistas al Mar
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat