Opcions
X

Baixos amb àmplia terrassa i bonica vista en venda a Tiana.

Ref: M19034

260.000€ Compra

Detalls

Baixos de 84m amb terreza de 35m. Disposa de saló menjador amb sortida a terrassa, àmplia cuina, 3 habitacions, bany complet, pàrquing amb àmplia plaça per a cotxe gran i moto / bicicletes i trastero.Zona molt tranquil·la amb bonica vista a montaña.No disposa de calefacció. Aparell d'AA. amb bomba calor a comedor.Se està rehabilitant la façana, integralmente.Coqueta zona comunitària.

Especificacions
3
1
84
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Tiana
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat