Cercador avançat
Opcions
X

piso céntrico en montgat

Ref: M19051

299.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

Este céntrico piso en Montgat, a escasos metros de la Riera de Sant Jordi, arteria principal de la localidad que cuenta con servicios de colegios, farmacia, estación de cercanías, la playa......

Dispone de 3 habitaciones, dos de ellas dobles, y 2 baños, uno de ellos en suite.

El salón comedor es amplio y tiene una salida al exterior, un amplio balcón con vistas a la montaña. La suite principal también dispone de una pequeña terraza. La cocina dispone de un espacio para una mesita.

La vivienda está dotada de una plaza de aparcamiento en la misma finca con ascensor.

Especificacions
3
2
103
Ascensor
Parking
Localitat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat