Cercador avançat
Opcions
X

Masia Oasis urbà al costat Marina Port Premià.

Ref: M20013

395.000€ Compra

Detalls

Exclusiva propietat de l's.XIX envoltada d'un privilegiat jardí que li garanteix intimitat, emplaçada a molt pocs metres de la platja al costat de el nou port esportiu i comercial de Premià de Mar, amb tots els serveis a peu. Casa central a rehabilitar, catalogada com a masia, forma part d'una comunitat de només 3 veïns en aquest enclavament de pau. Gaudeix d'una parcel·la totalment privada de 626 m2 amb accés independent des del carrer. La superfície edificada arriba als 220 m² distribuïts en TAN SOLS 2 nivells! A més, hi ha la possibilitat de fer una construcció annexa al jardí amb infinitat d'usos.
Peça única envoltada d'un oasi d'arbres a 150 metres de la platja.

Especificacions
4
1
220
Jardín
Localitat
Espanya » Barcelona » Premià de Mar
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic E

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat