Cercador avançat
Opcions
X

Oportunidad Pla de Montgat

Ref: M20016

390.000€ Compra

Detalls

Amplio piso de 3 habitaciones (originalmente 4), con amplio salón de 35 m2 con salida a terraza de unos 8 m2 con vistas al mar.

Dispone de cocina totalmente renovada, galería / lavadero y 2 baños completos, uno en suite.

La promoción dispone de piscina comunitaria y el precio incluye una plaza de aparcamiento en el mismo edificio.

En el Pla de Montgat cuentas con acceso a la playa a tan solo 2 minutos caminando, así como a la estación de Montgat Nord. En el mismo Pla de Montgat, contamos con escuela pública y privada internacional y el mercado de montgat, con Mercadona.

Especificacions
3
2
120
Ascensor
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat