Cercador avançat
Opcions
X

M20059 Casa de luxe en venda a Teià

Ref: M20059 Casa de luxe en venda a Teià

2.200.000€ Compra

Detalls

Casa de luxe de 449 m² construïts sobre parcel·la de 800 m²

Disposa d'un ampli garatge per a 3 cotxes, 6 habitacions i 5 banys. La suite principal disposa d'un ampli vestidor de 15 m²

A la planta principal es troba un espaiós saló menjador amb llar de foc elèctrica decorativa. Despatx i gran cuina americana amb illa central i un bany complet.

L'habitatge està orientadóna a Sud, amb amplis finestrals amb el que disposa de molta llum i d'estalvi energètic important.

A la primera planta es troben 4 habitacions, entre elles la suite principal de 50 m2 amb gran vestidor de 15 m², 2 banys per a la resta d'habitacions, i la zona de bugaderia.

L'aparcament de més de 70 m² amb sala polivalent de més de 20 m² i un bany més.

Energèticament sostenible aquesta novahabitatge disposa de dipòsit de recuperació d'aigües pluvials de 5.000 litres per a reg de jardí i omplert de cisternes, compta a més amb un sistema d'aigua client marca ACS de 500 litres, descalsificador general per a tot l'habitatge i sistema d'osmosi a cada planta

Il·luminació led controlada per domòtica, a l'igual que la climatització, amb estacion meteorològica. Sistema de calefacció per terra radiant ambAerotermia amb dipòsits d'expansió per a estalvi energètic. Sistema de climatització VRV amb sectorització de zones amb regillas de ventilació lineals slim de disseny.

Mobles realitzats a mesures. Cuina totaltmente equipada amb electrodomèstics Neff. Sistemes de seguretat interns en habitatge. Terres de gress en planta baixa i tarima flotant resistent per a zones humides en planta 1. Armaris veustidos ....

Dotada de sistema de seguretat amb barreres perimetrals i càmeres amb gravació nocturna a 8k.

Revestiments de Sate que asseguren l'aïllament interior de l'habitatge, murs planta baixa amb pedra de Parella col·locada amb junta seca. Vidres SNX de Guardian Sun amb protecció i reflexió solar amb el que aconseguim que no entre la radiació solar i mal els mobles i interiors i no es perdi la climatització a través dels cristales.- .- Persianes de lames metàl·liques automàtiques en totes les vendes de la planta 1.- Sistema d'screen (cortina enrotllable) en totes les finestres de la casa controlades per la domòtica, transparència gener % de la marca Bandalux amagat en cortinero.

A la zona exterior tenim una piscina amb gandules amb hidromassatge de mesures totals de 4x8 amb coloració salina automàtica.

Barbacoa de gran format.

Barana de vidre òptic en balcons. Fusteria exterior d'alumini de gran format minimalista Reynaers.

Jardinera completa amb sistema automàtic de reg per aspersió i degoteig. Hort urbà camuflat al jardí dotat amb sistema de reg automàtic. Il·luminació per led a tota la casa amb il·luminació exterior de jardín.- Escala de disseny volada en acer i fusta.- Porta principal de l'habitatge en acer corten.

Especificacions
+5
+4
449
Jardín
Lujo
Localitat
Espanya » Barcelona » Teià
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic A - 8 Kw h m²/any

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat