Cercador avançat
Opcions
X

Planta baixa, Pla de Montgat

Ref: M21006

Video de Planta baixa, Pla de Montgat

375.000€ Compra

Detalls

Àmplia planta baixa de 101m² construïts. En perfecte estat de conservació construïda l'any 2004, consta de dues habitacions, una d'elles tipus suite amb bany complet de 4 peces (banyera) i un altre bany que dóna servei a l'altra habitació amb plat de dutxa. Sala menjador de gairebé 30m² amb sortida a jardí de 60m². Espaiosa cuina amb accés directe a safareig i possibilitat de zona office.

El preu inclou una plaça d'aparcament a la planta baixa de al mateix edifici.

Situat al Pla de Montgat comptes amb accés a la platja a només 3 minuts caminant, així com a l'estació de Montgat Nord. En el mateix Pla de Montgat, comptem amb escola pública i privada internacional i el mercat de montgat, amb Mercadona.

* Condicions generals contractació:
La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l'immoble, prèvia autorització, però tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu. cat © no pot garantir la seva veracitat per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d'error tant en el preu ofert, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents com l'ITP (10% sobre el preu de compra en general), o IVA (10% en habitatge obra novesva, o el 21% en sòl), notària, registre i despeses de finançament cas de ser necessaris, seran per compte ia càrrec de l'futur comprador, segons llei.

Els honoraris d'intermediació de niu. cat © corren per compte ia càrrec de la venedora, inclosos en l'import finalment acordat de la compravenda.

Especificacions
2
2
Ascensor
Jardín
Parking
Piscina
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat