Cercador avançat
Opcions
X

Casa pareada en Pla de Montgat

Ref: M20032

470.000€ Compra

Detalls

Casa pareada de 140m en Plà de Montgat para alquilar.

Magnífica casa con garaje para un vehículo en la planta sótano, salón-comedor con salida a terraza, cocina y lavabo en la planta baja, y tres habitaciones y dos baños, uno de ellos en suite, en la planta primera.


Magnífica ubicación, muy cerca del mar, y de la estación de tren Montgat Nord , a tres minutos a pie de colegio internacional Hamelin, mercado y mercadona.

Especificacions
3
2
140
Jardín
Parking
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic C - 50 Kw h m²/any

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat