Opcions
X

Grans cases unifamiliars en venda a can quirze, Mataró

Ref: 243

597.000€ Compra

Detalls

Gran casa unifamiliar de 3 plantes amb espectaculars vistes al mar i jardí de 313 m². La planta baixa disposa d'un ampli saló menjador, una habitació, lavabo i cuina amb safareig. La planta pis consta de 4 habitacions, una d'elles suite amb bany, vestidor i terrassa. Hi ha una zona de jocs i 2 banys. La golfes disposa d'un ampli estudi amb sortida a una altra terrassa. Es troba en una gran zona comunitària enjardinada, amb piscina i amb una zona de parc infantil. El conjunt de cases unifamiliars estan ubicades en una nova zona residencial de Mataró on gaudir de la tranquil·litat que ofereix la muntanya i les espectaculars vistes al mar. Prop d'una gran zona comercial, escola i centre esportiu.

Especificacions
+5
+4
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Mataró
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat