Opcions
X

Gran casa amb piscina en venda a montornès del vallès

Ref: 745

800.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

Magnífica casa a 4 vents, amb 4 dormitoris i 3 banys a venda. Construïda sobre parcel·la de 500 m2, disposa d"un magnífic porxo a dues altures i de jardí privat amb zona de piscina amb jacuzzi i agradablemenjador exterior cobert. G araje de 90 m² i celler en planta soterrani. Saló menjador a doble alçada d"uns 40 m² amb sortida directa a porxo cobert i jardí, dormitori principal amb ampli vestidor i bany, una altra habitació doble i bany complet a la planta baixa. Dos dormitoris, un el els amb vestidor, gran bany i sala - estudi de 20 m² a la planta superior. Gràcies a la seva situació i orientació ofereix   precioses vistes a la muntanya. És a prop del golf de Vallromanes i compta amb molt bones comunicacions.line-height: 1.4em; ">

Especificacions
4
3
327
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Vallromanes
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat